Om tantraliv!

f.d. tantrakurser,nu

Tantralivs bakgrund & historia

Från tråkigt sexliv till orgasmiskt levande liv

Jag som skapat denna sida heter Anna Torsdotter, jag startade min tantriska resa 2009, vilket jag berättar om i Nyfiken på tantrapodden! Ordet tantraliv, var från början min profil på en sexsajt, allt i ett försök att sprida kunskap om tantra.

Mellan 2011 och 2017  hade jag sexsibilityevent i Skåne och jobbade samtidigt som tantramassör.
2018 flyttade jag till Stockholm för att se vad som mer är möjligt, samma år fanns jag med på sexsibilityfestivalen som workshopsledare. Våren 2018 blev jag sjuk och var tvungen att sluta med tantramassagen. Då startade jag en tantraportal på adressen tantrakurser.nu med alla aktörer inom branschen, info om olika kurser/ behandlingmetoder m.m, samt alla tantrainspirerande event i Sverige. 
Våren 2019 anlitades jag som tantraexpert i Expressen och var med som sådan i olika artiklar. Hösten 2019 startade jag gruppen Nyfiken på tantra i Stockholm för nya som vill utforska vad tantra är och vad det kan tillföra i livet. I denna grupps regi startade jag också kurser med inriktning Tantra för nybörjare och nyfikna. I september 2019 stängde jag portalen för att satsa på egen verksamhet, med sexsibilitycoachning, tantraterapi och fler kurser. I varje månad hade jag två kurser, alla fullbokade med kölista.

Så kom pandemin och det gick inte längre att ha kurser.

I april 2020 var jag tillbaka Skåne.
I januari 2021, startade podden, i april 2022, publicerar jag avsnitt nummer 50, stänger sidan tantrakurser.nu och min verksamhet inom tantra för att ägna mig åt mitt andra stora intresse, medial vägledning, andlig och personlig utveckling. Mer info om detta hittar du HÄR!

I skrivande stund, hösten 2023 har jag fått feeling och startar upp podden igen med en onlinekurs i 13 delar. Inspelningen av dessa kursavsnitt, ger mig en massa energi! Detta i sin tur leder mig in på att börja intervjua gamla kollegor, som inspirerar mig att öppnar upp min verksamhet igen. Nu kan du boka mig för samtal, eller varför inte gå min gratiskurs i fyra steg under fyra dagar… boka en första tid här!

vanligt förekommande frågor om tantra!

Svaren finns här!

Beroende på vem du frågar får du olika svar. Mitt svar är att tantra är en flera tusen år andlig praktik från Indien. I begynnelsen en religion, men i vår västerländska tappning som ett koncept som innehåller flera olika vägar till personlig utveckling, där sex är en. Andra vägar är yoga, mantra, meditation, yantra, bara för att nämna några.

Är ditt grundproblem stress eller sjukdom kan en tantramassage vara till hjälp. Ofta stänger kroppen av den sexuella energin, när den måste ta hand om andra saker. Att gå in för att njuta av en tantramassage och komma ner i djup avslappning, kan vara tillräckligt för att få kontakt med sexualiteten igen. Läs mer om de ljuvligheter du kan uppleva på en tantramassage!

På en tantrakurs får man lära sig tekniker som hjälper en att vara mer närvarande och medveten i livet, men också i sexlivet. Vill man ha penetrerande sex med andra är det en sexkurs man ska gå, inte en tantrakurs.

De som har kurser av detta slaget anpassar upplägget efter era önskemål, vad ni vill uppnå. Ni kan få en intro till vad tantra kan vara för er och hur ni kan leva mer tantriskt. Hur man gör en spännande tantramassage på varandra eller varför inte en intimmassage.

På denna länk kan du läsa mer om tantramassage, där ligger en länk till en en pdf som du kan ladda ner, där är alla seriösa tantramassörer listade.

En tantraguide är en person med många års erfarenhet och stor kunskapsbank när det gäller tantra och sexulitet. Till en tantraguide kan du ringa anonymt och få alla de svar du letar efter.

Anira 0939-1147054
Eva 0939-1147050
Elisabeth 0939-1147052
Maria 0939-1147053
Per 0939-1147056

(19.90kr/min) Läs mer!

Om grundorsaken är stress, prostataoperation eller prestationstankar, så kan det absolut hjälpa! Läs om Pers tantriska resa

Du kan prata med mig om allt jag berättar om i Nyfiken på tantra podden

Vänta inte…

Lyssna redan idag