Klientbeskrivning – tantramassage

Tänker att det kanske också är intressant hur en klient som ”legat runt” mycket på sistone upplever vad tantra är?

Jag har njutit ett tjugotal sessioner hos massöser från 6 olika länder de senaste 18 månaderna och ingen har varit den andra lik, tantramassage är en underbart spännande mångfald. Jag tycker Anna Torsdotters beskrivningar av vad tantramassage stämmer väldigt fint med vad jag upplevt, men vill gärna lägga till några observationer som mottagare. 

Först ordet dynamik. Många sessioner jag upplevt har gått från stunder av de mest subtila beröringar och sinnesförnimmelser till extremt kraftfulla tag med slag, klösande, growlande, daskanden, dunkanden, flåsande och helkroppsskakningar. Och allt däremellan, som livet självt. Jag har älskat dessa mer dynamiska sessioner lika mycket som de lugnare. 

Sedan ordet variation. Jag vet aldrig vad som ska hända och det är en viktig del av lockelsen och njutningen. Ena gången blir jag helkroppsbehandlad av en massör som stöter helande energi i mig via solarplexus, nästa gång får jag lära mig ljuda mina sju chakran med rösten, eller blir prostatamasserad (trots att den är bortopererad!☺️) eller får lingam hårt dragen åt alla väderstreck (nej, det gör inte ont alls!). Och tusen andra härliga överraskningar. 

Jag har behandlats med så många verktyg och metoder att jag tappat räkningen. Ljudmässigt allt från absolut tystnad (ovanligt) via indisk raga, vattenklockor och Vattuman-muzak till mäktig konstmusik av Björk och Stina Nordenstam. Allra vackrast tror jag de ensamma människorösterna hos Malin Rydesjö sjöng.

Verktygsmässigt har jag fått uppleva allt från de lättaste fjädrar, tunnaste slöjor och rysningsframkallande hårsvall till våtvarma handdukar, vattenpistoler, isbitar, kall metall, droppande stearin, mjuka slagträn och jag vet inte allt. Underbart alltihop. 

Vad gäller nakenhet är jag alltid naken, medan de flesta terapeuter jobbar påklädda. Men vissa säger sig jobba friare som topless och andra har varit helt nakna och givit ljuvliga body-to-body-upplevelser. Verkligen inte mig emot, jag går till dessa sessioner för att ladda mig sensuellt och erotiskt, för att hela min sexuella hälsa och kraschade erektion och med målet att bli en totalt närvarande, levande människa full av kärlek till mina nästa. 

Och i detta läkande är inte behandlarens nakenhet alls avgörande. Kvittot på att sessionen gjort under för mina avskurna erektionsnerver kan komma minst lika starkt efter sessioner med påklädda massöser som mer avklädda. Tantra jobbar på andra nivåer, det är inte sex som vi är vana vid utan på ett långt djupare plan. T ex är orgasm inte ett mål i tantran för mig. Jag kan faktiskt inte minnas att jag fått det under en session. Samtidigt har jag fått uppleva presenten att massösen tar sig orgasmer utan att det känts minsta konstigt, bara en vacker del av den totala närvaron och min rehabilitering. Så upplever jag det iaf. 

För mig är tantran en gudomlig gåva som jag fann sent i livet, just när jag behövde den som mest. Den har blivit lika värdefull som min livspartner och vad musiken gjort med mig under ett långt liv. Jag känner den djupaste tacksamhet för att ni massöser finns där ute allihop, ständigt beredda att fortsätta ert outsägligt vackra arbete med att hela oss vanliga dödliga. 
Detta är tantra för mig. / Per Guldbrandsen Läs min blogg Lem & Liv

Lyssna på podden Nyfiken på tantra där Anna Torsdotter och Per Gulbrandsen, pratar tantramassage! Eller ring oss helt anonymt på (Per) 0939-1147056 (19.90kr/min) eller (Anna) 0939-1147004 (19.90kr/min) Eller någon annan av de kunniga tantraguiderna!

Similar Posts